Doe met je hele gezin mee aan onze online quiz en misschien worden jullie wel de slimste familie van Flora! Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Praktische vragen

Hoe verloopt de quiz? De deelnemers van de quiz nemen deel vanuit hun huiskamers, om deel te nemen hebben ze een laptop of desktop computer en een tweede scherm (smartphone, tablet, extra monitor…) nodig. Verbinding met het internet voor beide schermen is ook noodzakelijk.

Wie kan deelnemen? Alle inwoners van Flora worden uitgenodigd via een flyer in de bus. De quiz is op formaat van het hele gezin. Een gezin neemt als één ploeg deel.

Wanneer is deze quiz, en hoelang duurt die? De quiz vindt plaats op 16 januari 2021. Het voorziene aanvangsuur is 19 uur. De duur van de quiz is ongeveer 90 minuten.

Hoe kan ik mij inschrijven?
Via de link bovenaan de pagina.

Hoeveel betaal ik?
Dit is een gratis evenement.

Is er eten en drinken voorzien?
Enkel als er eten en drinken in uw ijskast thuis voorzien is.

Is er iets te winnen?
Ja, er wordt voor een kleine prijzentafel gezorgd.

Via welk platform wordt dit georganiseerd?
We werken voor de call zelf met Zoom, in Zoom delen we ons scherm, waarop vragen te zien zullen zijn. Via ons scherm krijgen jullie ook instructies om naar het tweede scherm te gaan. Op jullie tweede scherm dienen jullie de kahoot app open te hebben, of gebruiken jullie een browser om naar www.kahoot.it te surfen. De code om in te loggen delen we op het moment zelf.